Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων συμμετέχει φέτος στην εκδήλωση Image+Tech & Photovision με σκοπό την ενημέρωση των επαγγελματιών φωτογράφων για τα θέματα του κλάδου.

Καλούμε τους επαγγελματίες φωτογράφους να επισκεφτούν το booth της Ομοσπονδίας, στο Κλειστό Π. Φαλήρου/ C11 όπου μπορούν να ενημερωθούν για το πως μπορούν να συμμετάσχουν στις τοπικές ενώσεις και γιατί θα πρέπει να το κάνουν.

To Σάββατο στις 19:15, | Αίθουσα Α, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων θα συμμετάσχει στη συζήτηση «Το Φωτογραφείο σήμερα | Φωτογράφηση για τις αστυνομικές ταυτότητες & άλλα κρατικά έγγραφα». Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για να παρακολουθήσουν όλοι οι φωτογράφοι καθώς και φορείς της φωτογραφίας ενώ έχει απευθυνθεί πρόσκληση να παρευρίσκονται, να ερωτηθούν και θα παρέμβουν εκπρόσωποι των κομμάτων.

Υπενθυμίζουμε ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων (Π.Ο.Φ) είναι η δευτεροβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση των φωτογραφικών ενώσεων της Ελλάδας και είναι μέλος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.) και ο επίσημος φορέας με τον οποίο ο επαγγελματίας φωτογράφος συνομιλεί με την εκάστοτε κυβέρνηση.

Recommended Posts