Ανοιχτή επιστολή Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων προς διοργανωτές διαγωνισμών και συμμετέχοντες φωτογράφους – Διαγωνισμός ΕΚΟΜΕ

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων εφιστά την προσοχή σε όλους τους φωτογράφους που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αναφορικά με τη συμμετοχή τους σε εγχώριους ή αλλοδαπούς διαγωνισμούς φωτογραφίας, στους οποίους συμμετέχουν.
Διαβάστε περισσότερα

Τρεις λόγοι για τους οποίους δεν ανακουφίζονται οι φωτογράφοι από τις εξαγγελίες της κυβέρνησης

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων θέλει να τονίσει ότι τα μέτρα αυτά δεν αποτελούν ένα μέσο ανακούφισης επιχειρήσεων και νοικοκυριών!
Διαβάστε περισσότερα

Δυναμικό παρόν της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων στην Πανεθνική Ημέρα Κινητοποίησης της ΓΣΕΒΕΕ της 6ης Απριλίου

Δυναμική ήταν η συμμετοχή των ενώσεων - μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων στην Πανεθνική Ημέρα Δράσης και Κινητοποίησης της ΓΣΕΒΕΕ της 6ης Απριλίου.
Διαβάστε περισσότερα

Η Π.Ο.Φ. συμμετέχει στις κινητοποιήσεις για την στήριξη των επιχειρήσεων από τις επιπτώσεις της τρέχουσας κρίσης

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων, στο πλαίσιο της κατεύθυνσης που έδωσε η ΓΣΕΒΕΕ καλεί τις ενώσεις-μέλη της να συμμετάσχουν στην πανεθνική ημέρα δράσης και κινητοποίησης ενάντια στην ακρίβεια, την Τετάρτη 6
Διαβάστε περισσότερα

Συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων με εκπροσώπους του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Mετά από αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κύριο Κωνσταντίνο Χαμπίδη.
Διαβάστε περισσότερα

Μέτρα στήριξης για τον φωτογραφικό κλάδο

Ανακοίνωση για τα νέα µέτρα στήριξης που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση.
Διαβάστε περισσότερα