Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το νέο Νομοσχέδιο, την Τρίτη 05 Δεκεμβρίου 2023

Υπογράφουμε το ψήφισμα κατά των νέων φορολογικών μέτρων, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ.
Διαβάστε περισσότερα

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου διαμαρτυρόμαστε για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο!

Στην Αθήνα, την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 13:00 έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.Προσυγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 12:00. Στην Θεσσαλονίκη στις 14:00 στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.
Διαβάστε περισσότερα

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων καταγγείλει το νέο Φορολογικό Νομοσχέδιο, συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της 8ης Νοεμβρίου!

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων καταγγείλει το νέο Φορολογικό Νομοσχέδιο το οποίο σε μία λογική ότι όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι κλέφτες τιμωρεί συνολικά τις μικρές και μικρομεσαίες ατομικές επιχειρήσεις, οι
Διαβάστε περισσότερα

Τηλεδιάσκεψη για τη διόρθωση των τεχνικών θεμάτων του MyPhoto

Σήμερα, πραγματοποιήθηκε μια σημαντική τηλεδιάσκεψη μεταξύ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων (Π.Ο.Φ.) και των Yπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Προστασίας του Πολίτη και του Γραφείου Διαβατηρίων.
Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για τη λειτουργία του myphoto.gov.gr και τις Προδιαγραφές Ψηφιακών Αρχείων

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων ενημερώνει τους επαγγελματίες ότι είναι διαθέσιμο το εγχειρίδιο χρήσης του myphoto.gov.gr.
Διαβάστε περισσότερα

H Κυβέρνηση συνεχίζει τα επικοινωνιακά της παιχνίδια ενώ ο φωτογραφικός κλάδος βυθίζεται

Βάλτε τέλος, άμεσα, στην καταστροφική πρακτική της λήψης φωτογραφιών στα αστυνομικά τμήματα και τηρήστε τα συμφωνηθέντα για χρήση του myPhoto.
Διαβάστε περισσότερα