Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην συγκέντρωση της ΓΣΕΒΕΕ, η οποία θα πραγματοποιηθεί έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας, την ημέρα κατά την οποία θα κατατεθούν στο Ανώτατο Δικαστήριο Αιτήσεις Ακυρώσεως κατά του ν. 5073/2023.

Ο νόμος αυτός θεσμοθετεί τεκμαρτό φορολογητέο εισόδημα για τους ελεύθερους επαγγελματίες και επιστήμονες, κάτι που αποτελεί σοβαρό πλήγμα για τον κλάδο μας και την επαγγελματική μας επιβίωση.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 και ώρα 12.00. Καλούμε όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας, καθώς και τα μέλη των άλλων φορέων που συμμετέχουν, να παραστούν και να στηρίξουν με την παρουσία τους τη διεκδίκηση δίκαιων και βιώσιμων λύσεων για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και επιστήμονες.

Η συμμετοχή όλων μας είναι κρίσιμη για να δείξουμε την ενότητα και την αποφασιστικότητά μας ενάντια στα άδικα και υπερβολικά φορολογικά βάρη. Ας είμαστε όλοι εκεί, να ενώσουμε τις φωνές μας και να διαδηλώσουμε την αντίθεσή μας σε μέτρα που απειλούν την επαγγελματική μας δραστηριότητα και την οικονομική μας σταθερότητα.

Recommended Posts