Κατόπιν της επιτυχημένης Πανελλαδικής αποχής των φωτογράφων και τη μεγάλη συμμετοχή τους στην κινητοποίηση, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων με τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου, κ. Μάνο Λογοθέτη, με την παρουσία του Αρχηγού Αντιστράτηγου Λάζαρου Μαυρόπουλου.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων, Σπύρος Διαμαντόπουλος, και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Σταμάτης Καταπόδης, καθώς επίσης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλλιτεχνών Φωτογράφων Αθήνας, Βασίλης Στάμος, η Ταμίας της Ένωσης Καλλιτεχνών Φωτογράφων Αθήνας, Βικτωρία Νακοπούλου, και ο Τόμπρος Στέλιος από τη Σπάρτη.

Η συνάντηση διεξήχθη σε θετικό κλίμα, ενώ υπήρξαν σημεία σύγκλισης στη συζήτηση για τα προβλήματα που προέκυψαν από την πρόσφατη τροποποίηση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης του 2018.

Από την πλευρά της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων εκτέθηκαν οι θέσεις του κλάδου και συνομολογήθηκε ότι το MyPhoto αποτελεί το εργαλείο που θα διευκολύνει την ομαλή έκδοση των νέων ταυτοτήτων.

Συμφωνήθηκε επίσης να γίνει μία τηλεφωνική επαφή την Παρασκευή, καθώς και πιθανή συνάντηση με τον Υπουργό στις 6 Σεπτεμβρίου.

Recommended Posts