Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο Webinar της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων με θέμα Πνευματικά δικαιώματα και GDRP Ομοσπονδίας Φωτογράφων.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων θέλει να ευχαριστήσει τον Γιώργο Παπαθανασίου, Πρόεδρο του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης και Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων Φωτογράφων, Φοίβου, και όλους όσους συμμετείχαν στο πρώτο Webinar στα χρονικά της Π.Ο.Φ., το οποίο εγκαινιάζει μία νέα προσπάθεια για τη σωστή και έγκυρη ενημέρωση των επαγγελματιών φωτογράφων σε όλη τη χώρα.

Οι Αντιπρόσωποι και τα Διοικητικά Συμβούλια όλων των Ενώσεων – μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων έχουν στη διάθεση τους τον σύνδεσμο στον οποίο τα μέλη των Ενώσεων μπορούν να παρακολουθήσουν το Webinar, ώστε να ενημερωθούν για ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που αφορούν τον Φωτογράφο. Παρακαλούμε όσα μέλη Ενώσεων επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στο Webinar να επικοινωνήσουν με τους Αντιπροσώπους ή το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης που ανήκουν.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων υλοποιεί ένα σύγχρονο πρόγραμμα στήριξης του επαγγελματία φωτογράφου σε όλα τα επίπεδα και για αυτό καλεί όλους τους επαγγελματίες φωτογράφους να συμμετέχουν ενεργά στις τοπικές Ενώσεις, δίνοντας φωνή και δύναμη στο επάγγελμα του Φωτογράφου.

Recommended Posts